Webbutveckling

Den primära plattformen för mina webbprojekt är WordPress. Systemet är mycket flexibelt och lättanvänt och kräver inga djupgående datorkunskaper för att publicera text och bild på ett snyggt sätt. WordPress är fri mjukvara med den fria licensen GPL.

Mitt erbjudande

  • Utveckling av din webbplats. Jag bygger en snygg och ändamålsenlig webbsida för din verksamhet som är enkel för dig att själv jobba med och som bygger på det fria systemet WordPress. Du kan välja en mängd olika funktioner som kontaktforumlär, bildgalleri, webbutik, kalender, avancerad statistik, blogg och vad du nu behöver. Jag kan utgå från en existerande webbsida eller bygga en ny från grunden. Ibland kan jag erbjuda en fast kostnad, annars jobbar jag per timbetalning. En typisk webbsida kan kosta 4.000 kr till 20.000 kr beroende på era krav på såväl funktionalitet som estetik samt hur mycket material ni själva vill ta fram.
  • Underhåll av din WordPress webbsida. En gång per kvartal uppdaterar jag ditt wordpressystem och alla tillägg till de senaste versionerna. Det är viktigt att regelbundet uppdatera systemet av samma anledning som du uppdaterar operativsystemet och programmen på din dator. Med varje version av WordPress och dess tillägg täpps luckor i säkerheten till och förbättringar tillkommer. Innan uppdateringen tar jag en backup av systemet och efter uppdateringen testar jag igenom systemet för att verifiera att allt fungerar som det skall. Ni får ett mail dagen innan och när uppdateringen är klar. Hittar jag något problem eller har förslag på förbättringar får ni information om detta via mail. Abonnera på underhåll av er webbsida från 1090 kr per år. Detta är ett väldigt bekymmerslöst och billigt sätt att driva en webbplats. För de flesta webbsidor rekommenderar jag en uppdatering per kvartal för 1700 kr men för enklare webbsidor kan det räcka med en gång per halvår som då kostar 1090 kr per år. Är webbplatsen mer kritisk för den dagliga driften erbjuder jag uppdatering varannan månad för 2500 kr eller annat intervall.

Du kan välja en eller flera av ovanstående delar.
Alla priser är angivna exkl. moms.